Wie we zijn

MBS is een familiebedrijf. Opgericht in 2000 door Eric van Schaik en zijn zwager Wim van Looijengoed. Een familiebedrijf met de kernwaarden; ondernemend, betrouwbaar en trots. Maar ook innovatief, duurzaam en kwaliteit. Hier wordt door onze medewerkers iedere dag aan gewerkt. Samen met de opdrachtgever werken we aan prachtige projecten in heel Nederland. Een woning, parkeergarage, stadion, kantoorpand, kelder, hotel, school of zorginstituut moet voldoen aan de juiste kwaliteitseisen, maar biedt vooral ook veel gebruiksplezier. Een product waar de opdrachtgever trots op is, maar waar ook MBS trots op is om aan meegewerkt te hebben.

MBS erkend leerbedrijf

De organisatie

Onze werkmaatschappijen

De MBS Groep bestaat uit: 7 werkmaatschappijen waarvan 2 productielocaties. Bedrijven die niet alleen intensief samenwerken maar elkaar ook aanvoelen, aanvullen en versterken. De MBS Groep telt circa 300 medewerkers. Iedere medewerker is van onschatbare waarde, een schakel waarmee een ijzersterke keten is ontstaan. De dagelijkse leiding is in handen van de directie: Michel Uildriks. Daarnaast functioneert een bevlogen managementteam.

De MBS Groep is een sterk groeiende en innovatieve organisatie die (prefab) betonoplossingen biedt. Wat ons uniek maakt is dat wij niet alleen bouwers zijn maar ook engineers en constructeurs. We denken mee met de klant. De MBS Groep produceert een breed assortiment aan hoogkwalitatieve prefab betonproducten variërend van betontrappen en keerwanden tot een compleet prefab casco voor de woning- of utiliteitsbouw.

Wij bedienen een brede markt en kunnen snel een product leveren dat volledig aan uw wensen voldoet. Wij helpen u graag verder wanneer u op zoek bent naar kelderbouw, putten of waterberging, betontrappen en keerwanden of een compleet prefab casco voor de woning- of utiliteitsbouw. Met onze drie eigen productielocaties kunnen we flexibiliteitsnelle levertijden en een scherpe prijs garanderen.

Missie

Visie

MBS staat voor persoonlijk contact, betrouwbaarheid en kwaliteit. Maar ook voor duurzaam, innovatief en familiebedrijf. Een hecht team dat hard werkt aan wat de klanten verwachten: een tijdige levering van een kwalitatief goed en mooi betonproduct. MBS is een betrouwbare partner die samenwerkt met de opdrachtgever. Directie en medewerkers zijn trots op een mooi familiebedrijf waar de contacten warm en persoonlijk zijn. Ondernemerschap zit in het DNA.

,,De MBS Groep wil de belangrijkste speler in de prefabbeton markt zijn

MBS staat voor innovatie en duurzaamheid. MBS richt zich nu en in de toekomst voortdurend op innovaties en verbeteringen. De wereld van de bouw verandert continu en nieuwe ontwikkelingen zijn aan de orde van de dag. MBS volgt alle vernieuwingen nauwkeurig met een scherp oog voor duurzaamheid en circulariteit.

Kernwaarden

Samenwerking:

Wij geloven in de kracht van samenwerking, binnen én buiten onze organisatie. Wanneer nodig betrekken we externe specialisten bij een project. Iedereen draagt vanuit zijn eigen perspectief en deskundigheid bij aan een optimale oplossing.

Ontzorgen:

Wij ontzorgen de klant volledig door oplossingen te bieden die precies aan de vraag voldoen, binnen planning en budget.

Kwaliteit:

Door jarenlange expertise weten we wat werkt in de praktijk. Wij bieden uitsluitend hoogwaardige oplossingen en houden de kwaliteit daarvan nauwlettend in de gaten. Om de kwaliteitsbewaking te borgen, hebben wij onze kwaliteits/veiligheidsmanagementsysteem gecertificeerd volgens de ISO 9001 en VCA.

Innovatie:

Wij zijn een ondernemende organisatie; innovatie is voor ons een manier om voorop te blijven lopen. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen in markten, technieken en uitdagende projecten.

Duurzaam:

Flexibel bouwen is in een vloeiende beweging ruimte scheppen, aanpassen en teruggeven. Daarmee behoort duurzaamheid tot de essentie van wat we doen.

Werken bij MBS