Hoofdkantoor Soest

Over de MBS Groep

Specialist in prefab beton

MBS biedt innovatieve prefab betonoplossingen zoals grote casco’s, stadsinrichting, agrarische en ondergrondse oplossingen. MBS is in het jaar 2000 opgericht door de heren Eric van Schaik en Wim van Looijengoed. Wat startte met de productie van prefab betonplaten voor de agrarische sector is inmiddels uitgegroeid tot de MBS Groep. De MBS Groep bestaat uit acht werkmaatschappijen waarvan twee eigen productielocaties in Emmen en Vianen. Het hoofdkantoor van de MBS Groep is gevestigd in Soest.

Onze ambitie
Koploper zijn binnen de prefab betonmarkt. Wij zijn gedreven door innovatie. Onze gedrevenheid uit zich onder andere in de omvang en complexiteit van onze  projecten.

De MBS Groep wil de belangrijkste speler in de prefabbeton markt zijn”

 

MBS zoekt innovatief talent!
Wil jij kennismaken of werken met de mooiste prefab beton projecten van Nederland? Dan zoeken wij jou! Werken of  stage lopen bij de MBS Groep betekent je steentje bijdragen aan innovatieve prefab betonoplossingen. Onze cultuur is informeel en familiair. We zijn niet alleen bouwers maar ook engineers.

Hebben wij je enthousiast gemaakt? Wij als MBS Groep kunnen jouw frisse kennis gebruiken om met ons na te denken over de prefab oplossingen die wij aanbieden. Denk jij een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan MBS? Neem gelijk contact op met Judy Rebel, telefoonnummer 035 588 18 88.

Specialisaties:

Gepatenteerde methode en systeem voor ondergronds bouwen, prefabbetonbouw en productie, afzinkkelders, casco’s, speciaalproducten t.b.v. stadsinrichting, infra.

Werken bij de MBS Groep

Ben je op zoek naar een baan binnen de prefab betonindustrie, denk je dat je bij ons past en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan onze prefab betonoplossingen? Dan zie we je reactie op onze vacatures graag tegemoet! Staat jouw ideale baan niet tussen onze vacatures en ben je van mening dat je goed bij ons past? Stuur dan gerust een gemotiveerde open sollicitatie naar werkenbij@mbsgroep.nl.

Benieuwd naar je collega's?

Werken bij MBS