Buitenkant Pand Alphen logo

Over de MBS Groep

Specialist in prefab beton

Bij de MBS Groep streven we naar innovatie, totale ontzorging en heldere communicatie in de prefab betonbouw. Van elementen zoals trappen, bordessen en keerwanden tot nieuwbouwwijken, torens en onderdelen voor de infrastructuur. Of het nu gaat om gestandaardiseerde of maatwerk producten; elk project vereist een eigen aanpak. Eigenlijk kan het niet snel te gek; geen kans laten we onbenut en we zien geen risico’s maar uitdagingen. Deze wijze van pionieren heeft de MBS Groep specialist gemaakt in het LEAN bouwen. Dit, samen met ruim 21 jaar ervaring, heeft dit de MBS Groep de deskundigheid gebracht die ze dagelijks toepassen binnen haar zeven werkmaatschappijen. MBS staat erom bekend de meest stabiele en betrokken partner te zijn in de prefab betonbouw. Zo werkt MBS dagelijks samen aan het creëren van waarde voor haar klanten. Meer informatie op: www.mbsgroep.nl.

Onze ambitie
Koploper zijn binnen de prefab betonmarkt. Wij zijn gedreven door innovatie. Onze gedrevenheid uit zich onder andere in de omvang en complexiteit van onze  projecten.

De MBS Groep wil de belangrijkste speler in de prefabbeton markt zijn”

MBS zoekt innovatief talent!
Wil jij kennismaken of werken met de mooiste prefab beton projecten van Nederland? Dan zoeken wij jou! Werken of stage lopen bij de MBS Groep betekent je steentje bijdragen aan innovatieve prefab betonoplossingen. Onze cultuur is informeel en familiair. We zijn niet alleen bouwers maar ook engineers.

Hebben wij je enthousiast gemaakt? Wij als MBS Groep kunnen jouw frisse kennis gebruiken om met ons na te denken over de prefab oplossingen die wij aanbieden. Denk jij een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan MBS? Neem gelijk contact op met Caroline van der Meer, telefoonnummer 035 588 18 88.

Specialisaties:

Gepatenteerde methode en systeem voor prefabbetonbouw en productie, casco’s en speciaalproducten t.b.v. stadsinrichting, infra.

Werken bij de MBS Groep

Ben je op zoek naar een baan binnen de prefab betonindustrie, denk je dat je bij ons past en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan onze prefab betonoplossingen? Dan zie we je reactie op onze vacatures graag tegemoet! Staat jouw ideale baan niet tussen onze vacatures en ben je van mening dat je goed bij ons past? Stuur dan gerust een gemotiveerde open sollicitatie naar jobs@mbsgroep.nl.

Werken bij MBS