Stagiair HBO Bouw & Omgeving

Kelder stage

Wat houdt de stage in?

Je komt voor je praktijk- of afstudeeropdracht te werken op de afdeling werkvoorbereiding bij MBS Cascobouw of MBS Kelderbouw. We denken graag met je mee over het onderwerp van je opdracht.

Wat ga je doen? Wat je precies gaat doen, is afhankelijk van je opdracht maar de volgende werkzaamheden kunnen sowieso deel uitmaken van je stage: – Het afstemmen van de wensen van de klant en het formuleren van projectdoelen; – Het bewaken van projectdoelstellingen; – Het bewaken van budgetten; – De inkoop van materieel en materiaal; – Het inplannen van het bouwteam.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je het volgende:

– Een leerzame stageplek bij een innovatie organisatie met een informele werksfeer;

– Een stagevergoeding van €350,- bruto per maand;

– Zicht op een baan met goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Wij zijn op zoek naar een stagiair met de volgende kwaliteiten:

– Communicatief vaardig en resultaatgericht;

– Technisch en cijfermatig inzicht;

– Klantgericht en flexibel;

– Organisatorisch sterk;

– Materiaal- en constructiekennis van prefab beton;

– Ervaring met 3D engineering, BIM trajecten en LEAN sessies.

Heb je interesse in een stage bij MBS? Stuur dan een mail naar Judy Rebel, personeelsmanager bij de MBS Groep: jrebel@mbs-groep.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Judy Rebel via 035-588 1888.

De MBS Groep

De MBS Groep bestaat uit negen werkmaatschappijen gericht op de levering van prefab beton variërend van betoncasco’s voor zorginstellingen tot prefab keerwanden voor de agrarische sector. De productie vindt plaats op onze eigen productielocaties in Vianen (MultiBeton) en Emmen (MBS & CBS Beton).

Werken bij MBS