Rick van der Werf

studenten fabriek vianen 2

Stage Rick van der Werf | MBO Bouwkunde ROC Midden Nederland

In 2018 heeft Rick van der Werf stage gelopen bij MBS Kelderbouw.

“Bij mijn sollicitatiegesprek bij MBS werd ik gelijk enthousiast ontvangen. Er werd gelijk met mij meegedacht wat de beste manier was om mij op de juiste manier te begeleiden en dingen te leren over hoe het er aan toe gaat in de kelderbouw. Ik kon na het sollicitatiegesprek al snel beginnen en werd al aan iedereen voorgesteld. Tijdens de eerste vijf weken van mijn stage liep ik mee bij de verkoop afdeling van MBS Kelderbouw. Daar kreeg ik al snel veel vrijheid en verantwoordelijkheid, daardoor kreeg ik ook zelf een goed beeld van hoe het gaat met het contact en de wensen van de klant. Zo heb ik dus ook al meerdere offertes gemaakt en andere plannen voor verschillende projecten.

Na die vijf weken ging ik bij de werkvoorbereiding aan de slag en daar werd ik ook weer goed op weg geholpen. Daar had ik taken als het verzorgen van materiaal voor verschillende projecten en onderzoek doen naar verschillende producten die MBS gebruikt.

Als conclusie kan ik dus wel trekken dat ik mijn stage bij MBS Kelderbouw als zeer leerzaam en interessant heb ervaren. Naast dat alles was er ook een goede werksfeer en kwam ik goed terecht.”

Werken bij MBS